Paleobull, barretes aptes per a la dieta “Paleo”


Les barretes Paleobull són una font natural d’energia, una alternativa saludable als snacks altament processats. Pel seu alt valor nutricional i bona absorció és un excel·lent suplement per abans o després de la pràctica de qualsevol activitat física, com CrossFit, ioga, pilates, trekking o cursa de llarga distància.

És l’snack perfecte per picar entre hores i saciar sense posar en risc la teva salut. Aporten els nutrients necessaris i l’energia suficient per arribar sense ansietat al següent àpat principal. També són les companyes ideals de viatge, davant la dificultat de trobar en moltes ocasions una opció saludable entre la gran oferta de menjar ultraprocesada existent en gasolineres, estacions i aeroports.

En la seva elaboració fan servir únicament aliments reals (principalment dàtils, clara d’ou, fruits secs i fruita deshidratada), seleccionats un a un per la seva qualitat. Sense sucres afegits, sense cereals ni gluten, sense lactosa i sense conservants ni colorants artificials.

Tot el procés d’elaboració és en fred, sense cocció, i es divideix en tres grans etapes, la barreja inicial dels ingredients i preparació de la massa, l’extrusió de la massa i l’envasament final de les barretes.
El procés està sotmès a rigorosos controls interns de qualitat molt estrictes per assegurar que cada barreta compleix amb els estàndards exigits.

A partir d’ara disponibles a CrossFit Olot.